Algemene voorwaarden

Om onze producten te bestellen, moet je 18 jaar of ouder zijn.

Bestellingen:
Bij het plaatsen van een bestelling, gaat de klant akkoord met de leveringsvoorwaarden van cbdwijnenbier.nl. Bestellingen kunnen gedaan worden door het bestelformulier op de site in te vullen. Na ontvangst krijgt u een e-mail ter bevestiging van uw bestelling. Tevens ontvangt
u de bankgegevens om het bedrag over te kunnen maken.

Betaling:
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. De bestelling wordt verzonden zodra het geld op de rekening is bijgeschreven.

Prijzen:
Alle bedragen die op de site zijn vermeld zijn exclusief verzendkosten.

Verzendkosten:
cbdwijnenbier.nl hanteert de tarieven van PostNL. Bestellingen worden met zorg verpakt en in goede staat verzonden. cbdwijnenbier.nl is niet aansprakelijk voor beschadiging, verlies, diefstal of mogelijke vertragingen, welke tijdens de verzending zijn ontstaan.

Disclaimer:
CBDWijnenBier.nl neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor verkeerd gebruik van de
producten aangeboden in de webwinkel.

Persoonlijke gegevens en privacy:
Glas Coating Alkmaar zal persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden.
De persoonsgegevens worden door Glas Coating Alkmaar alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.

Herroepingsplicht
1. Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, meldt hij dit binnen de bedenktermijn van 14 dagen door middel van het versturen van een e-mail naar info@cbdwijnenbier.nl voor herroeping.
2. Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag dat het product binnen is gekomen bij de consument, zendt de consument het product terug. De consument heeft de terugzendtermijn in elk geval in acht genomen als hij het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken.
3. De consument zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking, en conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
4. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de consument.
5. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.

6. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij cbdwijnenbier.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

Vragen:
Voor vragen kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar: info@cbdwijnenbier.nl.

Contactgegevens:
Glas Coating Alkmaar Berenkoog 51-D 1822BN Alkmaar
Tel: 072-56 122 75
KVK: 37087378
BTW: NL184932737B.01