Cannabis Wijn en Bier

We zijn blij om u de eerste Spaanse wijn te introduceren die is gearomatiseerd met CBD-rijk hennepextract. Deze ervaring gaat over het proeven van de versmelting van twee verschillende werelden die nu hand in hand gaan.

“WHEN TWO GREAT PLEASURES ARE MIXED”

Het is duidelijk om te zien dat, slokje bij slokje, je het beste uit een goede wijn haalt terwijl je geniet van de uitbundigheid van de CBD.

Sensatie in de neus.
Breed scala aan spectaculaire aroma’s met rode en zwarte vruchten achtergrond. Opmerkelijke herinneringen aan mediterrane kruiden en bloemige accenten.

Sensatie in de mond.
Zoet en verleidelijk in de mond, met een diepe en brede structuur die het buitengewoon boeiend en moeilijk te vergeten maakt.

Uiterlijk.

  • Medium-deep red intense cherry colour.
  • CBD
  • Hennep

Cannabis of marihuana is niet dezelfde plant als cannabis sativa L., hoewel beide geschiedenis en genetica delen. Hoewel ze erg op elkaar lijken, zijn er ook belangrijke verschillen waarmee rekening moet worden gehouden.

Hennep en cannabis sativa L zijn oude planten. Bewijzen van hun bestaan ​​zijn gevonden sinds 12000 voor Christus, volgens wetenschappelijke schattingen. Het is gecultiveerd sinds de mens landbouw begon en werd gebruikt in alle leeftijden, culturen, naties en beschavingen; tot nu.

De verovering van cannabis, op mondiaal niveau, begint op het Aziatische continent. Het is nog steeds niet duidelijk de exacte plaats waar de plant verscheen. Het kan China, India of een ander land in Zuidoost-Azië zijn geweest. De overgang naar andere demografische plaatsen in de wereld wordt toegeschreven aan de mens. Handelaren, reizigers, slaven, enz., Betrokken bij de handelsroutes tussen Europa, Azië en de rest van de wereld, importeerden en exporteerden cannabis en hennepzaden, al gedifferentieerd tussen psychoactief en vezelig.

Hennep werd duizenden jaren gebruikt om papyri, weefsels of touwen te produceren; onder vele andere afgeleiden en gebruiken.

De mens heeft genoten in de loop van de geschiedenis van het bedrijf van de cannabis, gebruikmakend van zijn verschillende gebruik, medicinale en recreatieve. Het is belangrijk om de religieuze toepassing van de cannabisplant te benadrukken, die aanzienlijk aanwezig is in landen als Jamaica, India, Nepal, enz.